Asogem Equipments logo

IJSTURBINE

 

Pasteuriasteur/IJsturbine
Ijsturbine, pasteurisateurs en rijpingskuipen
ELFRAMO Turbine-Pasteurisator

De turbines en pasteurisateurs van de reeks ECOGEL-ECOLAB zijn de vrucht van de unie tussen de geavanceerde technologie en de grote eenvoud van gebruik dat voor de bediener zijn gereserveerd.

Zo kan de bereider een afgewerkt product verkrijgen volgens de verlangde vastheid, zelfs wanneer de hoeveelheid
van mengeling of de receptuur varschillen. Duidelijke en volledige signalisatie op scherm van alle actieve alarmen, om de tussenkomst van de bediener of de technische bijstand te vergemakkelijken. Soft-touch bediening. Toestel is volledig uit RVS 18/10 vervaardigd. Eén programma met manuele bediening mogelijkheid, hermetische koelgroep.
Sterke punten van de turbines GEL: volledig automatische cycli van mengeling.

Zelfregelende klopper en krabbers, eenvoudig uitneembaar om het onderhoud te vergemakkelijk.
Sterke punten van pasteurisateur LAB: De technologie van de roerstaaf aan magnetische aandrijving met de mogelijkheid tot regeling van de motor snelheid (octrooi ELFRAMO).
De afwezigheid van machinale steun op de roerstaaf
binnen de kuip maakt de behandeling en het onderhoud uiterst eenvoudig om een maximum van hygiëne te garanderen. Semi-automatisch cycli met regeling van de snelheid van pasteurisatie.
Inverter om het beste resultaat met elk soort gemengd en toevoegingen te hebben MULTIMIX: alles in één: kuip van 8 liter pasteurisator en 3-6 of 4-8 liter turbine.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VOOR UW IJSTURBINE

U zoekt een pasteurisator  of ijsturbine

Bent u als professioneel op zoek naar een pasteurisator of ijsturbine? Dan heeft Asogem Equipment het toestel die u zoekt. De pasteurisator / ijsturbine is volledig vervaardigd uit RVS (roest vrij staal) en is eenvoudig te bedienen. De pasteuristator / ijsturbine is zo vervaardigd dat het onderhoudsvriendelijk en een maximum aan hygiëne kan garanderen.
De ecolab pasteurisator van Elframo heeft een roerstaaf die magnetisch wordt aangedreven en waardoor de motorsnelheid kan geregeld worden. Elframo heeft op deze uitvinding een octrooi.
Het toestel kan u bij ons bestellen, maar u dient er rekening mee te houden dat wij deze niet op voorraad hebben en er een leveringstermijn ven enkele weken  van toepassing is.
Wens je meer informatie over de pasteurisator of ijsturbines van Asogem Equipment, kijk dan op de site onder koeling – pasteurisator / ijsturbine
 voor contact of  een vrijblijvende offerte webcontact@asogem-equipment.be
of telefonisch  +32 (0)3 887 31 60
of fax +32(0)3 887 31 63

 


Asogem Equipment N.V. - Boomsesteenweg 58 - 2630 Aartselaar - Belgique
Tel. : + 32 (0)3 887 31 60 - Fax : + 32 (0)3 887 31 63
info@asogem-equipment.be

BE.0425.236.617